суббота, 2 сентября 2017 г.



1 вересня -  День знань
                                                                                                                                


 1 вересня КЗ «ЗСЗШІ «Джерело»ЗОР  відзначила свято - День знань.
Воно  розпочалось  урочистою лінійкою. Учні початкових  класів разом із своїми батьками та класними керівниками  пройшли до актової зали, де відбувся святковий концерт, в якому приймали участь їх однокласники та інші учні.

 В цьому навчальному році наша школа гостинно відкрила двері для  30 допитливих і непосидючих дітлахів, які ще донедавна були дошкільнятами. Гучним оплесками зустріли їх всі  присутні. Першокласники  із задоволенням приєдналися до шкільної родини. 
 Директор школи О.В. Нішенко привiтав всіх присутніх з початком нового навчального року, побажав   нових перемог у навчаннi, спортi та  щоб у цьому  році  діти отримали максимум позитивних емоцiй, а вчителi пишалися ними.
 Також в цей святковий день до рідної школи завітали випускники, які в цьому році стали  переможцями спортивних змагань. Вони вручили подарунки учням 1-А класу та побажали всім учням школи  гарно навчатися та стати в майбутньому гідними громадянами своєї держави.
 Після закінчення урочистої лінійки  в початкових класах пройшли  уроки за темою «Україна – Європейська держава», на яких діти розширили знання про  Україну як державу, в якій формуються  європейські  цінності.
 Мабуть, у кожній українській сім’ї  саме в цей день з особливою теплотою та трепетом у серці, згадують  своїх перших вчителів - талановитих, творчих, невтомних  чарівниць дитячого настрою, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.

 Гарний початок є запорукою вдалого навчального року. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу!

Комментариев нет:

Отправить комментарий